Kontaktirajte nas
Tel: 86-511-83353080
E-mail: jasonzhu@avocare.com.cn
Adresa: Pronađite put No.101, Jingkou District, Zhenjiang City, Jiangsu Province
Dom > O nama

O nama

Naša povijest
Jiangsu Avocare Medical & Technology Co.Ltd je profesionalna tvrtka visoke tehnologije angažirana u razvoju, proizvodnji i prodaji serije proizvoda za zdravstvenu zaštitu. Nalazimo se u Zhenjiangu, s praktičnim prometnim pristupom. Svi proizvodi su u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i vrlo su cijenjeni na različitim tržištima širom svijeta.

image001.jpg


Naša tvornica
Avocare se nalazi u Zhenjiangu, pokrajini Jiangsu, u Kini. Kao globalni dobavljač proizvoda za njegu rane. Mi stvaramo dodanu vrijednost za kupce širom svijeta.

image003.jpg


Naš proizvod
Naši glavni proizvodi uključuju:
1.Adhesivni i kohezivni zavoji
2.Sportske trake
3.Plasters
4. zavojnica
I sigurnost prve pomoći i relativne medicinske potrošne materijale u bolnici.
Nastavit ćemo pružati savršenu uslugu, proizvode visoke kvalitete i konkurentnu cijenu.


Aplikacija proizvoda
Naši proizvodi za njegu rana za industriju koriste se široko u sljedećoj industriji,
--- bolnička linija i medicinska organizacija
---Supermarket
--- Trgovina na malo
---- Sportski tim ili organizacija
Bez obzira na kućnu njegu, sportske ozljede ili bolničke zaštite, pružit ćemo vam cjelovitu rješenja za proizvode, što vam pomaže u postizanju konkurentnijeg izbora.


Naša potvrda
Uvijek osjećamo da je sav uspjeh naše tvrtke izravno povezan s kvalitetom proizvoda koje nudimo. Oni zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete kao što je propisano u ISO9001, TUV, CE, FDA ...


Tržište proizvodnje
Kao rezultat visoke kvalitete i izvanredne usluge kupcima stekli smo globalni prodajni marketing, uključujući europsku, Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, jugoistočnu Aziju, Bliski Istok, Afriku i druge zemlje.


Naša služba
Svi uzorci će biti pripremljeni ovisi o zahtjevima kupaca, ako bilo kakvih problema ili pitanja kvalitete, oni će biti riješen lijepo našem odjelu kvalitete.